Oplaadstation

Een eigen oplaadstation voor uw elektrische auto? Onze experts installeren en onderhouden uw oplaadstation met een service waar u op kunt bouwen. Interesse? Neem contact met ons op.

EV-Box

Oplaadstations voor elektrische auto’s zijn een handige en milieuvriendelijke manier om uw elektrische voertuig (EV) op te laden. Als u geïnteresseerd bent in het installeren van een laadstation voor elektrische auto’s in uw huis of bedrijf, is het belangrijk om een professionele service in te huren om ervoor te zorgen dat de klus veilig en efficiënt wordt uitgevoerd.

Een professionele installateur voor laadstations voor elektrische auto’s kan u helpen bij verschillende taken, waaronder het selecteren van de beste locatie voor het laadstation, het verkrijgen van de benodigde vergunningen en goedkeuringen en het installeren van het laadstation volgens de industrienormen.

Bij PiJelCo Power Design B.V. kan u terecht voor oplaadstations van EV-Box. Wij komen ze leveren en installeren ze waar u dat wenst. Dit kan zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Indien u meer informatie wenst over de EV-Box oplaadstations, neem dan zeker eens een kijkje op de website van EV-Box.