Beveiligingssystemen

Uw eigendommen beveiligingen? Een beveiligingssysteem is de oplossing. Onze expert installeren en onderhouden uw beveiligingssysteem met een service waar u op kunt bouwen. Interesse? Neem contact met ons op.

Beveiliging

Advies

U bent op zoek naar beveiligingssysteem voor in uw woning, maar hoe bepaalt u nu welk beveiligingssysteem geschikt is voor uw woning? Op deze pagina vindt u alvast enkele belangrijke overwegingen bij de aanschaf van een beveiligingssysteem.

PiJelCo Power Design B.V. adviseert u graag op beveiligingsgebied. Onderdeel van dit advies is altijd een analyse van de situatie binnen en buiten uw pand of woning. Er wordt een inventarisatie gemaakt van uw wensen en er wordt gekeken naar de eisen van uw verzekeraar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom beveiligen?

Bij inbraak of brand in bedrijven, winkels en woonhuizen ontstaat vaak veel schade en financieel verlies. Bij een woninginbraak of – brand kunnen ook nog eens zaken met een emotionele waarde verloren gaan. Verzekeraars en overheidsinstanties stellen steeds hogere eisen aan de beveiliging van uw pand of woning. Een adequate beveiliging is dus belangrijk.

Wat kunnen wij u bieden?

Wij bieden u verschillende systemen om uw eigendom zo goed mogelijk te beveiligen:

  • Inbraaksignaleringssystemen
  • Brandmeldingsystemen
  • Koolmonoxidemeldingsystemen
  • Toegangscontrolesystemen
  • Beveiligingsverlichting
  • Vluchtweg/noodverlichting
  • CCTV (camerasystemen)

Installatie en onderhoud

Als u een beveiligingssysteem laat installeren, dan laat u dit het best doen door een erkend installateur. Deze beschikt over vakkennis, technische hulpmiddelen en weet precies aan welke wettelijke eisen een installatie moet voldoen.