Particulier

In en om uw huis moet u zich geen zorgen hoeven te maken over elektra en alles wat daarmee te maken heeft. Wat uw vraag op elektrotechnisch gebied ook is, wij zijn u graag van dienst. Of het nu gaat om het verzorgen van een installatie van A tot Z of het geven van advies over de beste installatie passend bij uw situatie.

Hoe gaat PiJelCo te werk?

U heeft een vraag over elektra en/of de aanleg hiervan. Dit is het juiste moment om contact met ons op te nemen, dat kan via de mail of telefonisch. Relatief kleine vragen kunnen wij u direct beantwoorden, mocht uw vraag wat omvangrijker zijn dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. In deze eerste kennismaking spreken we uw vraag samen door en geven wij u aan wat wij hierin voor u kan betekenen. Vervolgens brengen wij, vrijblijvend en kosteloos, een offerte aan u uit. U kunt deze offerte doornemen en in alle rust besluiten of u de opdracht bij ons neerlegt.

Op welke momenten werken wij?

Wij voeren de gewenste werkzaamheden uit wanneer het u uitkomt, dus ook in de avonduren of op zaterdag. U hoeft dus niet speciaal een dag vrij te nemen of de hele dag thuis te blijven. We maken samen een afspraak over een tijdstip van uitvoering, u weet dan precies waar u aan toe bent.

Wij zijn gespecialiseerd in: