Over ons

PiJelCo Power Design B.V. is een allround elektricien uit Montfoort met meer dan 30 jaar ervaring in de elektrotechniek en aanverwante disciplines. De onderneming staat onder leiding van Hans de Jong. Met zijn ruime ervaring zorgt hij samen met een aantal vakkundige monteurs en installateurs voor een totaalconcept op het gebied van elektrotechniek in zijn breedste zin.

U kan op ons een beroep doen voor: elektrotechniek, airconditioning, regeltechniek, mobiele stroomvoorziening, beveiliging, domotica, (data)netwerken en oplaadstations. Neem een kijkje op de website voor meer informatie over deze diensten.

Kenmerkend voor de werkzaamheden van PiJelCo Power Design B.V. zijn:

  • Doordachte installaties met de minste kans op voorkombare storingen
  • Een proactieve opstelling: meedenken en adviseren
  • Het gebruik van A-merk materialen
  • Gekwalificeerd, correct en vriendelijk personeel
  • Dag en nacht bereikbaar bij storingen

PiJelCo Power Design B.V. is lid van UNETO-VNI (de onderneming voor de installatiebranche en de technische detailhandel) en de KvINL (Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland). Ook hebben wij een tweetal NEN certificeringen.

Wij zijn hoofdzakelijk werkzaam in de Randstad – Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, maar zijn beschikbaar voor heel Nederland.

Elektriciteit aanleggen stacaravan

Heeft u een elektricien nodig?

Neem contact met ons op – onze monteurs en installateurs staan paraat voor elke klus.

Ons team

PiJelCo Power Design B.V. bestaat momenteel uit twee vak gedreven werknemers die een passie voor elektrotechniek delen. Hieronder ziet u de werknemer met de daarbij behorende functietitel.