Elektrotechniek

Wij verzorgen elektrotechniek in de vorm van installatiewerkzaamheden voor nieuwbouw, renovatie en verbouwingen. Heeft u storing? Ook dan staan we voor u klaar. Interesse? Neem contact met ons op.

PiJelCo Power Design B.V. adviseert u graag op gebied van elektrotechnische projecten. Wij kunnen u adviseren welke merken en leveranciers u het best kunt benaderen. Ook kunt u bij ons terecht voor de installatie van datgene wat u wenst. En nadat het geïnstalleerd is bieden wij u service waar u op kunt bouwen.  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

U kunt ook terecht voor kleine en grote werkzaamheden. Voor het vervangen van een lamp of schakelmateriaal tot het verbouwen van uw badkamer en de renovatie van uw nieuwe woning of bedrijfspand.

Elektrotechniek zorgt voor vooruitgang. De moderne mens is omringd door elektrotechnische toepassingen en we kunnen én willen niet meer zonder. Bij bijna alles wat je doet – of je nu telefoneert, je computer gebruikt, (smart)televisie kijkt, mobiele apparaten bedient of de verwarming hoger zet met je telefoon via de app – ben je afhankelijk van goed functionerende elektrotechniek.

  • PiJelCo Power Design B.V. is uw partner voor ontwerp, aanleg, reparatie en onderhoud van licht-, kracht-, en zwakstroominstallaties.
  • Wij leggen uw elektra aan van de groepenkast tot aan de wandcontactdoos.
  • Ook beschikken wij over een storingsdienst die 24/7 beschikbaar is.
  • Verder kunt u bij ons terecht voor advies over elektrotechnische zaken. En kunnen wij elektrotechnische materialen leveren.
  • PiJelCo Power Design B.V. is een bevoegd inspecteur voor het keuren van installaties volgens NEN1010 en NEN3140.