Industrieel

Zonder elektrotechniek kan de industrie niet draaien. Een doordachte infrastructuur is dus van groot belang. Wij kunnen hierin advies geven, van tekening tot installatie en onderhoud. Van de bekabeling in een gloednieuw pand tot de renovatie van de infrastructuur in een schip.

Hoe gaan wij te werk?

Samen ontwikkelen we een op uw wensen aangepast plan, waarbij alle toepassingen waarvoor u de installatie wilt gebruiken zijn opgenomen. Dit plan vormt de blauwdruk voor de latere realisatie van de installatie. Na goedkeuring van het plan starten we met de aanleg en afwerking.

Reparatie en onderhoud

Nadat de installatie voltooid is, houdt de betrokkenheid van ons niet op. U kunt ons altijd bereiken bij vragen en storingen. Daarnaast kunt u onderhoudscontracten bij ons afsluiten, zodat u verzekerd bent van een periodieke controle door ons. Wij onderhouden de installatie en repareren deze, indien nodig. Verder sporen we zwakke plekken in de installatie op om toekomstige stroomstoringen te voorkomen.

Wij zijn gespecialiseerd in het autocad tekenen, reviseren en digitaliseren van technische tekeningen. Dit kunnen onder andere zijn: elektrotechnische tekeningen, plattegrondtekeningen, installatieschema’s en kastoverzichten.